Dormag Auto Consult Service Dedicat BMW – Interviu Business cu General Manager Doru Greculescu

În acest interviu la postul de televiziune business Canal 33 este o prezentare a companiei și a serviciilor sale oferit de către General Manager Dormag Auto Consult – Doru Greculescu.
Se prezintă un mic istoric despre experiența companiei de 25 de ani în domeniul reparațiilor și întreținerii exclusiv a automobilelor BMW.

 

Sunt prezentate de asemenea gama de servicii oferite de service-ul dedicat BMW, cum ar fi reparații generale, mentenanță programată, diagnoză și service pentru sisteme electronice și electrice, etc. Se aduce de asemenea în atentia publicului competențele tehnice ale personalului, formarea mecanicilor în domeniul reparațiilor BMW.

Utilizarea tehnologiei și a echipamentelor:
Interviul abordează subiecte legate de tehnologia și echipamentele utilizate în service-ul BMW, cum ar fi istoricul BMW de diagnoză avansată, echipamentele de reparații specifice BMW și alte instrumente sau tehnologii folosite pentru a asigura un nivel ridicat de calitate și eficiență în reparații.

 

De asemenea, un loc important este alocat subiectului piese de schimb original BMW si relației cu BMW și standardele de calitate pentru piesele de schimb utilizate.

Desigur, se discută și despre concurența și piața locală interviul și întrebări despre concurența din piața locală a serviciilor auto dedicate BMW, cum se diferențiază compania în fața concurenței și care sunt recomndările cu privire la alegerea serviceului potrivit mașinii fiecăruia.

Scroll to Top
Sari la conținut