Schimb complet ulei BMW 320x F30 – Stație BrainBee AGC 8200

Iată cum se schimbă uleiul la un BMW 320x F30

Stația de schimb ulei BrainBee AGC 8200 este una dintre cele mai performante stații de schimb ulei din lume, de ultimă generație.
Iată câteva motive IMPORTANTE pentru care e de preferat să schimbi uleiul folosind stația BrainBee în loc să folosești procedura clasică, de scurgere a uleiului vechi și de completare cu ulei nou.

Multe din problemele cutiei de viteză automate pot fi rezolvate printr-o curățare mai bună a lor și un schimb complet al uleiului.
Doar o stație de curățare cu sistem electronic / computerizat poate garanta un schimb complet de ulei și o curățare foarte bună a cutiei de viteze de reziduri.

Datorită utilizării a unui DETERGENT special pentru curățarea uleiului uzat/murdar, stația de schimb ulei curăță și mai bine cutia de viteză înainte ca aceasta să primească un ulei nou.

Se utilizează după curățare soluții de PROTECȚIE a cutiei de transmisie înainte de a introduce un ulei nou, astfel că anduranța acesteia este mărită din nou.

Pentru fiecare mașină, pentru fiecare cutie de viteză, pentru fiecare ulei, pentru fiecare situație există o procedură OPTIMĂ de schimb complet de ulei.

Dacă ai o mașină nouă, cutiile de viteză moderne sunt mult mai sensibile la uleiul murdar, iar dacă îți dorești ca să reziste mai mult îi vei oferi un tratament pe măsură.
Dacă ai un vehicul mai vechi, cu atât mai mult cu cât nu ai fost singurul său posesor, vei dori să îi oferi măcar o dată o curățare si un schimb de ulei de calitate.

Vino la noi pentru un schimb de ulei complet, de calitate, așa cum merită mașina ta!
Programări: www.dormag.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
Sari la conținut